HELIABRINE®

DE SCHOONHEID MADE IN MONACO

SED-HELIABRINE® is de “instituten” branche van de ASEPTA-AKILEÏNE® Laboratorium, één van de leaders van de dermo-apotheek, gevestigd in Monaco sinds 1947.
In 1976, openbaart SED de weldaden van Karité in de cosmetica en lanceert zijn eerste HELIABRINE®-verzorgingen bij de Schoonheidssalons.
Volledig geformuleerd en vervaardigd in het Prinsdom, heeft het gamma zich uitgebreid en telt vandaag meer dan 100 referenties die gebruiksplezier en doeltreffendheid verbinden met elkaar om aan de verwachtingen van de professionelen en het grote publiek te voldoen.
Uitgewerkt door apothekers en getest onder dermatologisch toezicht, zijn al onze producten geformuleerd vanaf zogvuldig geselectionneerde natuurlijke extracten om aan elke vrouw een schoonheidsritueel in perfecte verwantschap met haar soort huid aan te bieden. De rijkdom van de plantenwereld is onze bron van inspiratie.

Een professionele technologie aan huis voor een diepte reiniging en een gladdere huid, zachter en stralend.

Ontwikkeld voor de verzorging van elk huidtype, is deze lijn bestemd voor vrouwen van 30 jaar of meer…
Regelmatig gebruikt, bestrijdt ze tekenen van de tijd met verschillende krachtige natuurlijke werkstoffen zoals Zeecollageen, Karité, Ginkgo Biloba, Jojoba- en Macadamia olie, granaatappelolie, verse kiwicellen, Imperata Cylindrica, zoete amandelextract, Acmella Oleracea.

DE KIWI (Actinidia Chinensis)
Afkomstig uit Azië, is de kiwi bijzonder rijk aan Vitamine C, E, polyphénols en mineralen.

De Kiwi

Wij gebruiken extracten van verse cellen voor hun rijkdom aan voedende elementen en hun voortreffelijke beschermende en anti-oxiderende eigendommen.
Zij zijn afkomstig van een zeer zachte extractietechniek die een perfecte bescherming van hun vitamines garandeert.

HELIABRINE® biedt een volledig gamma aan, speciaal ontwikkeld voor de fijne, gevoelige, zelfs overgevoelige huid.
Onze apothekers hebben anti-roodheid, herstellende en verzachtende plantenextracten geselecteerd waaronder een zeer zuiver extract van de BIO Honingklaver,
herkend voor haar anti-onstekings en genezings eigenschappen en de Blauwe Margriet, een mediterrane plant die de irritaties kalmeert en de huid beschermt
tegen de veroudering.

MELILOT BIO (Melilotus officinalis) Eveneens « Honingbloem » genoemd, verspreidt de Honingklaver een zoet aroma, onweerstaanbaar voor de bijen. Haar bloemen en haar blaren bezitten anti-ontstekings-, genezende en anti- waterzuchtige eigenschappen.
Traditioneel gebruikt voor de breekbaarheid van de kleine bloedvaten, wordt deze plant aanbevolen voor de couperose, breekbare en reactieve huid.

Melilot Bio

Wij hebben een zeer puur extract van de BIO Honingklaver geselecteerd, verkregen volgens eerbiedige ecologische procedures, die alle garanties voor de huid en het milieu brengen.

HELIABRINE® biedt een volledig gamma aan, speciaal ontwikkeld voor de fijne, gevoelige, zelfs overgevoelige huid. Onze apothekers hebben anti-roodheid,
herstellende en verzachtende plantenextracten geselecteerd waaronder een zeer zuiver extract van de BIO Honingklaver, herkend voor haar anti-onstekings
en genezings eigenschappen en de Blauwe Margriet, een mediterrane plant die de irritaties kalmeert en de huid beschermt tegen de veroudering.

Ginkgo Biloba - De levensduur en de weerstand van Ginkgo Biloba zijn legendarisch. In China, waar hij afkomstig van is, zijn bepaalde bomen 4000 jaar oud.

De Ginkgo Biloba

Gebruikt in geneeskunde als adertonicum, wordt het blad van Ginkgo Biloba in onze formules gebruikt voor zijn stimulerende actie op de zuurstoftoevoer van de cellen en zijn beschermende actie tegen de vrije radicalen.
Een formule voor de vette huid met problemen, in het bijzonder de door acne aangetaste huid.
HA is het gamma voor de jeugd… Helaas overwint de leeftijd niet altijd dit probleem en HÉLIABRINE biedt hier zeer originele en zeer actieve producten
aan (PURIPHYL Solution..) voor alle leeftijden waar het probleem zich blijft voordoen. Natuurlijk zonder parfum en kleurstoffen om het risico van huidreacties
te minimaliseren.

NATUURLIJK VERZACHTEND COMPLEX - De huid met problemen is dikwijls geïrriteerd door de acne behandelingen.

Complexe naturel apaisant

De Goudsbloem, de Kamille en de Korenbloem worden in de HA lijn gebruikt voor hun kalmerende en verzachtende eigenschappen, de Hertshooi en de Linde, voor hun beschermende en anti-ontstekingseigenschappen.

Pigmentvlekken verschijnen onder invloed van verschillende factoren (blootstelling aan de zon, hormonale stoornissen, gebruik van lichtgevoelige producten)
en gaan vaak samen met de veroudering van de huid. Steeds aan de top van innovatie, biedt HELIABRINE 3 doelgerichte behandelingsformules aan met een lightening
complex « WHITESPHERE TM PREMIUM » en verstevigende werkstoffen om de pigmentvlekken en het verlies aan elasticiteit te bestrijden.
Ontdek ons ANTI-VLEKKEN, ANTI-AGING programma in 4 stappen…

Whitesphere™ PREMIUM - Deze anti-vlekken vereniging verbindt 3 aanvullende ophelderende actieven (zoethoutwortel, blaaswier extract, derivaat van de Vitamine C) om de vorming van melanine af te remmen en corrigeert de bestaande vlekken.

Whitesphere™ PREMIUM

Deze 3 ingrediënten in nanosomen ingekapselde vorm zijn in de Spheruliten , om de actieve moleculen te beschermen en te vervoeren tot in het hartje van hun doel, het melanocyte.

Doordat het een zeer fijne en kwetsbare zone is, veroudert de huid rond de ogen sneller dan de rest van het gelaat en verschijnen er rimpeltjes en tekenen
van vermoeidheid.Het gamma Capital Defense beantwoordt volledig aan de specifieke problemen van de oogcontour.

Valkruid - Extreem dun, breekbaar en gevoelig, veroudert het oogcontour sneller dan de rest van het gelaat. Het eist bijzondere aandacht en specifieke behandelingen.

Valkruid

HELIABRINE® heeft plantaardige extracten geselectionneerd die gladmaken, ophelderen, kalmeren, beschermen en de blik onvermoeid maken. Wilde bloem van de Alpenweiden, wordt het Valkruid gebruikt in de Capital Défense behandeling voor zijn ontzwellende kwaliteiten en zijn doeltreffendheid op de wallen.

Héliabrine® nodigt u uit om 3 unieke maskers te ontdekken, om van plezier te bezwijken…

Rijk aan mineralen en vitaminen, bevatten de vruchten de onmisbare voedingsstoffen voor de glans en schoonheid van de huid. Het is daarom dat we ze in onze FRUITYMASKS, met zuiverende, anti-oxyderende en voedende eigenschappen geïntegreerd hebben.

De Mango (Mangifera Indica) - Boom afkomstig uit de bossen van Indië en Birma, kan tot 40m hoog groeien, wordt de mangoboom in alle tropische landen gecultiveerd, voornamelijk voor haar vruchten.

De Mango

De mango pit, van zodra geperst, produceert een verzachtende olie, zeer geapprecieerd in de cosmetica. Rijk aan vetzuren, voedt, verzacht en kalmeert de mango olie de huid.
Goed in zijn lichaam, goed in zijn hoofd… dit is het motto, niet waar?

HELIABRINE biedt u unieke producten aan voor een WELZIJN en een totale HYDRATATIE dankzij één van onze belangrijkste ingrediënten: Karité. Sinds de Oudheid, gebruikt om de huid tegen de zon en zijn agressies te beschermen. Het is één van de vette lichamen het rijkst aan insaponifiables is (meest edele deel van het plantaardig extract) wat hem hydraterende, genezende, herstellende en anti-ouderdom eigenschappen verleent. Het bevat fytosterolen en vitaminen A, D en E die de soepelheid en de elasticiteit van de huid behouden.

Heliabrine® stelt de lichaamsverzorgingen voor: HELIASPA en HELIASLIM

  • HELIASPA: ‘WELZIJN EN SERENITEIT RITUEEL’
    Aanbevolen voor de adepten van de ontspanning en welzijn en aan iedere gestresseerde of vermoeide persoon die uit het dagelijks leven wenst te vluchten. De uitgedroogde en vermoeide huid vindt haar zachtheid en finesse weer terug. Een unieke relaxerende sensatie, zoveel keren te herhalen als gewenst.
  • HELIASLIM: WELZIJN EN AFSLANKEND RITUEEL
    Aanbevolen om het silhouet te verstevigen en te verfijnen, in een kuur of als onderhoud, na een variatie in het lichaamsgewicht, een moederschap of om te strijden tegen de cellulitis en de onsierlijke rondingen. Deze verzorging is ontworpen om precies te reageren op de te behandelen zones: buik, dijen, heupen, billen.

Hervormt, verstevigt en verfijnt de silhouette dankzij het gepatenteerd plantaardig complex van “Groen koffie en Yerba Temmen” en het Algisium® C.

De Maté is een boom afkomstig uit de tropische bossen van Zuid Amerika. Haar bladeren bevatten cafeïne.

DE YERBA TEMMEN

De Yerba Temmen is geassocieerd met de groene koffie in de HELIASLIM afslankingsgel om de vetcellen te destockeren.

Om op een veilige manier van de weldaden van de zon te genieten, verzekeren de zonneprodukten HELIABRINE® een stralende bruine teint onder hoge bescherming met behoud van de jeugdige uitstraling van de huid. Onzichtbaar en vetvrij, zijn de producten waterproof en dringen ze snel in de huid.
Kies uw beschermingsfactor afgestemd op uw huidtype en de intensiteit van de zon. Wij bevelen minstens een FPS30 aan voor de eerste blootstellingen aan de zon en een factor 50 voor de zeer lichte huidtypes of bij extreme blootstelling en/of zonnestraling.

Karité - (Butyrospermum parkii) In Afrika als Heilige Boom beschouwt, oogsten de vrouwen de granen om na omvorming, de Karitéboter te verkrijgen.

Karité

Sinds de Oudheid, gebruikt om de huid tegen de zon en zijn agressies te beschermen. Het is één van de vette lichamen het rijkst aan insaponifiables is (meest edele deel van het plantaardig extract) wat hem hydraterende, genezende, herstellende en anti-ouderdom eigenschappen verleent.