De producten van de LABORATOIRES Asepta worden verkocht in apotheken en para-apotheken. Zoals u ook op de site kunt zien, verkopen de LABORATOIRES Asepta hun producten niet rechtstreeks aan particulieren. Indien u echter moeilijkheden ondervindt bij het vinden van een verkooppunt in uw buurt, kunt u contact opnemen met onze consumentendienst.

1. Vóór de opening

Tenzij anders vermeld, hebben onze formules een bewezen stabiliteit van meer dan 30 maanden. Onder deze voorwaarden wordt, overeenkomstig de cosmeticarichtlijn, geen houdbaarheidsdatum vermeld.

2. Na het openen

Wij vermelden de PAO (Periode Na Opening) op elk product met een pictogram dat een geopende pot voorstelt en de aanbevolen gebruiksperiode aanduidt. In het algemeen varieert het van 3 tot 24 maanden. Indien u twijfels heeft over een bepaald product, gelieve dan het lotnummer van het product te noteren en contact op te nemen met onze technische dienst.

Elke aanvraag voor partnership, sponsoring of mecenaat moet een gedetailleerd en geargumenteerd dossier van het project bevatten. Wegens het grote aantal verzoeken zullen alleen volledige verzoeken worden beantwoord. U kunt contact opnemen met onze afdeling evenementen.

De gammabrochures en staaltjes zijn beschikbaar in de verkooppunten die ons merk verkopen.

Door het grote aantal verzoeken kunnen wij helaas niet aan alle verzoeken voldoen.

Daarom nodigen wij u uit onze website te bezoeken. Als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantendienst.

Wij maken geen gebruik dierentesten en voldoen dus aan de Europese regelgeving die het gebruik van dergelijke methoden verbiedt.

Er zijn momenteel geen vacatures. Voor spontane sollicitaties of stages kunt u uw CV en sollicitatiebrief sturen naar onze afdeling human resources.

Om een ongewenste reactie na het gebruik van een product te melden, kunt u contact opnemen met onze afdeling Pharmaceutisch toezicht.

Wij werven geen vrijwilligers aan voor onze klinische studies.