Uw Behoeften

Onze gamma’s, erkend voor hun doeltreffendheid en voordelen, zijn ontworpen voor uw welzijn van kop tot teen!

Herstellen, verzachten, hydrateren, beschermen en verbeteren de behoeften van elke huid. Voor je handen, je lippen en je lichaam, de keuze is aan jou :)

Hygiëne

(1 PRODUITS)

Onze formules, erkend om hun doeltreffendheid en voordelen, zijn ontworpen voor uw welzijn van top tot teen! Douchegel, no-rinse reinigingslotion of ontsmettingsdoekjes, maak uw keuze uit onze referenties gewijd aan hygiëne.


Vocht en bescherming met drie formules die rijk zijn aan voedende, herstellende en beschermende actieve ingrediënten voor zachte, gehydrateerde lippen.


Van de doekjes die we in onze tas stoppen tot de vochtinbrengende crème of de elegante lak, handverzorgingsproducten vergezellen ons elke dag om ons comfort en zachtheid te bieden. Vind de essentie om mooi te zijn tot aan je nagels toe.

De huid van de handen is kwetsbaar en wordt zowel in de zomer als in de winter veelvuldig aangetast. Het droogt gemakkelijk uit, wat de kans op scheuren vergroot. Ontdek onze producten om ze te voorkomen en indien nodig te behandelen.


Hydratatie

(4 PRODUITS)

Koud weer, handenarbeid, veelvuldig wassen met hard water, doe-het-zelf, huishoudelijke producten, enz. beschadigen de huid van uw handen. Het kan rood, zeer droog en ruw worden. Focus op de oplossingen om je handen te verzorgen.


Formules die goed voor je zijn!

LICHAAMSVERZORGING

(1 PRODUITS)

Omdat uw lichaam het beste verdient, verwen het dagelijks. Douchen en baden, kou, warmte of verwarming drogen onze huid uit. Voor een droge huid kunt u het beste regelmatig een lichaamsverzorgingsproduct gebruiken dat aan uw behoeften voldoet. Maak je keuze :)


Podologie

(31 PRODUITS)

Goede Voeten Geluk! Vertrouw op de Franse nummer één op de markt van podotherapeutische producten. AKILEÏNE® biedt een antwoord op elk voetprobleem: droogte, vermoeidheid, transpiratie en slechte geuren, sport, koud klimaat… Er is een AKILEÏNE® voor elke voet!

Comfort

(1 PRODUITS)

Geen pijn meer door het dragen van nieuwe of te strakke schoenen! De referenties van onze comfortlijn zijn een genot voor schoenenverslaafden!


De huid van de voeten is kwetsbaar en wordt zowel in de zomer als in de winter veelvuldig aangetast. Het droogt gemakkelijk uit, wat de kans op scheuren vergroot. Ontdek onze producten om ze te voorkomen en indien nodig te behandelen.


Lopen, hitte, lang staan, strakke schoenen veroorzaken vaak verhitte voetzolen, zwelling, irritatie en vermoeidheid. De AKILEÏNE® bloedstimulerende actieve werkstoffen geven het antwoord aan elk probleem.


Koude voeten

(1 PRODUITS)

Wat is er vervelender dan koude voeten?


Droge huid, desquamatie, hyperkeratose? AKILEÏNE® biedt hoogwaardige oplossingen om eelt te verwijderen en een soepele, gehydrateerde huid terug te vinden. De oorspronkelijke actieve werkstoffen hebben hun doeltreffendheid bewezen, zelfs in de meest extreme gevallen.


Overmatig zweten van de voeten leidt tot ongemakken zoals bromidose (slechte geur) en een risico op microbiële groei. AKILEÏNE® Green producten reguleren de zweetstroom en bevatten myco-afstotende actieve bestanddelen.


De Akileïne Light Legs lijn, aanbevolen voor iedereen die snel weer het onvergelijkbare en aangename gevoel van lichte en getonifieerde benen wil krijgen, bestaat uit twee specifieke producten op basis van aderverzachtende en verzachtende plantenextracten. Akileïne® Light Legs gebruiken betekent een glimlach op uw benen!


Voetziekte is een frequente en ernstige complicatie van diabetes. Het is verantwoordelijk voor 25% van de ziekenhuisopnames, waarbij in 40% van de gevallen amputaties voorkomen. Daarom kan een beetje vooruitzien en een goede voetverzorging ze voorkomen. Meer over diabetische voet


Overmatig zweten van de voeten leidt tot ongemakken zoals bromidose (slechte geur) en een risico op microbiële groei. AKILEÏNE® Green producten reguleren de zweetstroom en bevatten myco-afstotende actieve bestanddelen.


Phanera Zorg

(23 PRODUITS)

Onze huid en huidaanhangsels (haar, nagels & lichaamshaar) zijn een weerspiegeling van onze gezondheid en bepalen tegelijkertijd onze schoonheid. Hoewel ze dienen om onze huid te beschermen, is onze roos gevoelig, dus om uw schoonheid te behouden, moet u uw roos verzorgen!

HAARVERZORGING

(11 PRODUITS)

Met haar lijn gewijd aan haarverzorging biedt ECRINAL® u een echt anti-haaruitval programma. Een gamma dat ook verzorgingsproducten biedt, aangepast voor mannen en vrouwen die mooi en sterk haar willen.


In het hart van elk ECRINAL® haarverzorgingsproduct zit ANP® 2+, een krachtig lipidencomplex dat 3 plantaardige oliën en zijde thio-lipesters® combineert. Een echte innovatie tegen haaruitval.


Wimperverzorging

(2 PRODUITS)

Je wilt sterkere, langere en vollere natuurlijke wimpers! Probeer ons wimper- en wenkbrauwverzorgingsduo, u zult in een mum van tijd de prachtige wimpers en wenkbrauwen ontdekken waarvan u niet wist dat u ze had!


Nagelverzorging

(10 PRODUITS)

De nagelverzorgingsproducten van ASEPTA Laboratories worden gebruikt als kuur of het hele jaar door en onderscheiden zich door hun hoge tolerantie. Het resultaat is een breed scala aan producten waarmee iedereen de perfecte behandeling voor zijn behoeften kan vinden.


Sportverzorging

(8 PRODUITS)

Het combineren van prestaties en comfort is ons doel, met een breed scala aan doeltreffende producten die aangepast zijn aan alle sporters, ongeacht hun niveau en beoefening.


Gezichtsverzorging

(27 PRODUITS)

Ook al is de zoektocht naar uitstraling universeel, het gaat om profielen met zeer uiteenlopende cosmetische verwachtingen: van de gevoelige huid tot de rijpere huid en niet te vergeten de verstikte huid, elke vrouw heeft haar eigen specifieke stralingsboost nodig.

STRALENDE TEINT

(7 PRODUITS)

Gebrek aan uitstraling, vermoeide trekken? Het is tijd om een frisse en opgelichte teint terug te vinden met onze essentiële producten voor de helderheid en de uitstraling van de teint.


Make-up remover

(2 PRODUITS)

Make-up verwijderen is voor jezelf zorgen, je goed voelen en je mooier voelen. Gebruik “plezier”-behandelingen en nodig zachtheid uit in je ritueel.


Droge huid

(3 PRODUITS)

Voeding, bescherming en hydratatie.


Kies uw zachte bondgenoot voor de gevoelige en reactieve huid.


Fijne lijntjes en kraaienpootjes verminderen, evenals donkere kringen en wallen, voor een gesublimeerd uiterlijk?


Koude bescherming

(11 PRODUITS)

Diepe rimpels en verlies aan stevigheid, overtref de wetten van de zwaartekracht! Zoals u weet, is de invloed van de tijd op de huid onvermijdelijk. Ontdek het aanbod van de Laboratoires ASEPTA om u te helpen uw jeugdige uitstraling terug te krijgen door energie en elasticiteit aan uw huid terug te geven.