Onze Gamma's

De ASEPTA-producten, die volledig in het Prinsdom Monaco zijn ontworpen en geproduceerd, profiteren van de nieuwste ontwikkelingen in de cosmetica.

SURPODO

(5 PRODUITS)

REYMERINCK

(12 PRODUITS)

LOHMANN & RAUSCHER

(3 PRODUITS)

HARTMANN

(2 PRODUITS)

CONSULTA

(5 PRODUITS)

BELSCAN

(3 PRODUITS)

AKILEÏNE

(50 PRODUITS)

AKILEÏNE® is N°1 in Frankrijk op de markt van voetverzorgingsproducten en biedt een antwoord op elk voetprobleem: droogheid, vermoeidheid, transpiratie en nare geurtjes, sport, koud weer… Er is een AKILEÏNE® product voor elke voet.

AKILEÏNE® BLAUW

(7 PRODUITS)

Droge huid, desquamatie, hyperkeratose? AKILEÏNE® biedt hoogwaardige oplossingen om eelt te verwijderen en een soepele, gehydrateerde huid terug te vinden. De oorspronkelijke actieve werkstoffen hebben hun doeltreffendheid bewezen, zelfs in de meest extreme gevallen.


AKILEÏNE® ROOD

(5 PRODUITS)

Lopen, hitte, lang staan, strakke schoenen veroorzaken vaak verhitte voetzolen, zwelling, irritatie en vermoeidheid. De AKILEÏNE® bloedstimulerende actieve werkstoffen geven het antwoord aan elk probleem.


AKILEIN GROEN

(8 PRODUITS)

Overmatig zweten van de voeten leidt tot ongemakken zoals bromidose (slechte geur) en een risico op microbiële groei. AKILEÏNE® Groen producten reguleren de zweetstroom en bevatten myco-afstotende actieve bestanddelen.


BAUME FABULEUX

(1 PRODUITS)

Het zal shoes-addicts gelukkig maken! Geen pijn meer bij het dragen van nieuwe schoenen met onze fantastische balsem. Deze behandeling biedt comfort en bescherming voor de voeten, met name door het ontstaan van blaren te beperken.


AKILORTHO

(1 PRODUITS)

Akilortho® anti-frictie en anti-maceratie verzorging.


Akildia

(2 PRODUITS)

Omdat we bij AKILEÏNE® een antwoord willen bieden op elk voetprobleem, hebben we een hele reeks producten ontwikkeld voor kwetsbare voeten.


Akilenjur

(1 PRODUITS)

Bij koud en nat weer is Akilenjur® de ideale verzorging om uw gezicht, handen en voeten te beschermen.


Cicaleïne

(2 PRODUITS)

Cicaleïne® voor snel en doeltreffend herstel van gebarsten plekken op handen en voeten


Onykoleïne

(1 PRODUITS)

Onykoleïne® begeleidt u in de antischimmelpreventie en de nagelgroei.


Koude voeten

(1 PRODUITS)

Wat is er vervelender dan koude voeten?


LICHTE BENEN

(2 PRODUITS)

De Akileïne Lijn Lichte Benen, aanbevolen voor iedereen die snel weer het onvergelijkbare en aangename gevoel van lichte en getonifieerde benen wil krijgen, bestaat uit twee specifieke producten op basis van aderverzachtende en verzachtende plantenextracten.


AKIL PRO

(11 PRODUITS)

SPORT AKILEÏNE

(7 PRODUITS)

Een combinatie van prestaties en comfort, met een breed scala aan doeltreffende producten, aangepast aan alle sporters, ongeacht hun niveau en beoefening.


COUP D’ECLAT

(16 PRODUITS)

Bij het horen van COUP D’ECLAT® denken de meest geïnformeerde vrouwen onmiddellijk aan de mythische Lifting Ampullen. Al meer dan 40 jaar een onbetwistbaar succes, maar COUP D’ECLAT® is niet alleen een emblematisch product! COUP D’ECLAT® is, voordat het een generieke uitdrukking werd, vooral een merk dat altijd als missie heeft gehad vrouwen te begeleiden in hun zoektocht naar stralende schoonheid. Ook al is de zoektocht naar uitstraling universeel, het gaat om profielen met zeer uiteenlopende cosmetische verwachtingen: van de gevoelige huid tot de rijpere huid en niet te vergeten de verstikte huid, elke vrouw heeft behoefte aan een specifieke oppepper voor de uitstraling, haar eigen COUP D’ECLAT®.


HYDRATATIE

(3 PRODUITS)

LIJN ANTI-AGING

(6 PRODUITS)

LIJN ANTI-VLEKKEN

(2 PRODUITS)

ECRINAL

(23 PRODUITS)

Met deskundige formules die regelmatig worden geoptimaliseerd om een maximale doeltreffendheid te garanderen, vertrouwt ECRINAL® op exclusieve, gepatenteerde, geavanceerde actieve ingrediënten met wetenschappelijk bewezen resultaten wat betreft hun vermogen om de groei en de weerstand van het haar te stimuleren.

NAGELS & WIMPERS

(12 PRODUITS)

ECRINAL® nagel- en wimperverzorgingsproducten worden gebruikt als kuur of het hele jaar door en onderscheiden zich door hun hoge tolerantie om de natuurlijke fysiologie van de huid te respecteren en totale onschadelijkheid te garanderen. Het resultaat is een breed scala aan producten waarmee iedereen de perfecte behandeling voor zijn behoeften kan vinden.


HAARVERZORGING

(11 PRODUITS)

Met de haarverzorgingslijn biedt ECRINAL® u een volledig programma tegen haaruitval. Een lijn die ook onderhoudsproducten biedt, aangepast aan mannen en vrouwen die mooi en sterk haar willen.


VITA CITRAL

(9 PRODUITS)

Uw handen verzorgen is het engagement van VITA CITRAL®, een doeltreffend gamma dat hen optimale bescherming en ongeëvenaard comfort biedt. ASEPTA LABORATORIES heeft 4 innovatieve formules ontwikkeld voor een grondige en doeltreffende handverzorging. Niet-vette, niet-kleverige formules die gemakkelijk en snel doordringen.

HANDVERZORGING

(6 PRODUITS)

LIPVERZORGING

(2 PRODUITS)

LICHAAMSVERZORGING

(1 PRODUITS)