Phanera Zorg

Onze huid en huidaanhangsels (haar, nagels & lichaamshaar) zijn een weerspiegeling van onze gezondheid en bepalen tegelijkertijd onze schoonheid. Hoewel ze dienen om onze huid te beschermen, is onze roos gevoelig, dus om uw schoonheid te behouden, moet u uw roos verzorgen!

HAARVERZORGING

(11 PRODUITS)

Met haar lijn gewijd aan haarverzorging biedt ECRINAL® u een echt anti-haaruitval programma. Een gamma dat ook verzorgingsproducten biedt, aangepast voor mannen en vrouwen die mooi en sterk haar willen.


In het hart van elk ECRINAL® haarverzorgingsproduct zit ANP® 2+, een krachtig lipidencomplex dat 3 plantaardige oliën en zijde thio-lipesters® combineert. Een echte innovatie tegen haaruitval.


Wimperverzorging

(2 PRODUITS)

Je wilt sterkere, langere en vollere natuurlijke wimpers! Probeer ons wimper- en wenkbrauwverzorgingsduo, u zult in een mum van tijd de prachtige wimpers en wenkbrauwen ontdekken waarvan u niet wist dat u ze had!


Nagelverzorging

(10 PRODUITS)

De nagelverzorgingsproducten van ASEPTA Laboratories worden gebruikt als kuur of het hele jaar door en onderscheiden zich door hun hoge tolerantie. Het resultaat is een breed scala aan producten waarmee iedereen de perfecte behandeling voor zijn behoeften kan vinden.