Handen - Lippen - Lichaam

Herstellen, verzachten, hydrateren, beschermen en verbeteren de behoeften van elke huid. Voor je handen, je lippen en je lichaam, de keuze is aan jou :)

Hygiëne

(1 PRODUITS)

Onze formules, erkend om hun doeltreffendheid en voordelen, zijn ontworpen voor uw welzijn van top tot teen! Douchegel, no-rinse reinigingslotion of ontsmettingsdoekjes, maak uw keuze uit onze referenties gewijd aan hygiëne.


Vocht en bescherming met drie formules die rijk zijn aan voedende, herstellende en beschermende actieve ingrediënten voor zachte, gehydrateerde lippen.


Van de doekjes die we in onze tas stoppen tot de vochtinbrengende crème of de elegante lak, handverzorgingsproducten vergezellen ons elke dag om ons comfort en zachtheid te bieden. Vind de essentie om mooi te zijn tot aan je nagels toe.

De huid van de handen is kwetsbaar en wordt zowel in de zomer als in de winter veelvuldig aangetast. Het droogt gemakkelijk uit, wat de kans op scheuren vergroot. Ontdek onze producten om ze te voorkomen en indien nodig te behandelen.


Hydratatie

(4 PRODUITS)

Koud weer, handenarbeid, veelvuldig wassen met hard water, doe-het-zelf, huishoudelijke producten, enz. beschadigen de huid van uw handen. Het kan rood, zeer droog en ruw worden. Focus op de oplossingen om je handen te verzorgen.


Formules die goed voor je zijn!

LICHAAMSVERZORGING

(1 PRODUITS)

Omdat uw lichaam het beste verdient, verwen het dagelijks. Douchen en baden, kou, warmte of verwarming drogen onze huid uit. Voor een droge huid kunt u het beste regelmatig een lichaamsverzorgingsproduct gebruiken dat aan uw behoeften voldoet. Maak je keuze :)