AKILEÏNE

AKILEÏNE® is N°1 in Frankrijk op de markt van voetverzorgingsproducten en biedt een antwoord op elk voetprobleem: droogheid, vermoeidheid, transpiratie en nare geurtjes, sport, koud weer… Er is een AKILEÏNE® product voor elke voet.

AKILEÏNE® BLAUW

(7 PRODUITS)

Droge huid, desquamatie, hyperkeratose? AKILEÏNE® biedt hoogwaardige oplossingen om eelt te verwijderen en een soepele, gehydrateerde huid terug te vinden. De oorspronkelijke actieve werkstoffen hebben hun doeltreffendheid bewezen, zelfs in de meest extreme gevallen.


AKILEÏNE® ROOD

(5 PRODUITS)

Lopen, hitte, lang staan, strakke schoenen veroorzaken vaak verhitte voetzolen, zwelling, irritatie en vermoeidheid. De AKILEÏNE® bloedstimulerende actieve werkstoffen geven het antwoord aan elk probleem.


AKILEIN GROEN

(8 PRODUITS)

Overmatig zweten van de voeten leidt tot ongemakken zoals bromidose (slechte geur) en een risico op microbiële groei. AKILEÏNE® Groen producten reguleren de zweetstroom en bevatten myco-afstotende actieve bestanddelen.


BAUME FABULEUX

(1 PRODUITS)

Het zal shoes-addicts gelukkig maken! Geen pijn meer bij het dragen van nieuwe schoenen met onze fantastische balsem. Deze behandeling biedt comfort en bescherming voor de voeten, met name door het ontstaan van blaren te beperken.


AKILORTHO

(1 PRODUITS)

Akilortho® anti-frictie en anti-maceratie verzorging.


Akildia

(2 PRODUITS)

Omdat we bij AKILEÏNE® een antwoord willen bieden op elk voetprobleem, hebben we een hele reeks producten ontwikkeld voor kwetsbare voeten.


Akilenjur

(1 PRODUITS)

Bij koud en nat weer is Akilenjur® de ideale verzorging om uw gezicht, handen en voeten te beschermen.


Cicaleïne

(2 PRODUITS)

Cicaleïne® voor snel en doeltreffend herstel van gebarsten plekken op handen en voeten


Onykoleïne

(1 PRODUITS)

Onykoleïne® begeleidt u in de antischimmelpreventie en de nagelgroei.


Koude voeten

(1 PRODUITS)

Wat is er vervelender dan koude voeten?


LICHTE BENEN

(2 PRODUITS)

De Akileïne Lijn Lichte Benen, aanbevolen voor iedereen die snel weer het onvergelijkbare en aangename gevoel van lichte en getonifieerde benen wil krijgen, bestaat uit twee specifieke producten op basis van aderverzachtende en verzachtende plantenextracten.


AKIL PRO

(13 PRODUITS)

SPORT AKILEÏNE

(7 PRODUITS)

Een combinatie van prestaties en comfort, met een breed scala aan doeltreffende producten, aangepast aan alle sporters, ongeacht hun niveau en beoefening.