SOIN EXPERT ANTI-TACHES

CAPACITEIT

30 ml

INDICATIES

Bruine vlekken, gebrek aan stevigheid van de huid

ACTIES

COUP D'ECLAT® Soin Expert Anti-Taches vermindert pigmentvlekken en helpt tevens een gelijkmatige huidskleur te behouden terwijl het de stevigheid van de huid verbetert. De niet-vette en lichte formule wordt snel opgenomen en is geschikt voor alle huidtypes. In het hart van de behandeling corrigeren het WHITESPHERE TM PREMIUM complex en het weegbree-extract pigmentvlekken en egaliseren ze de teint. Na 8 weken is de intensiteit van de vlekken verminderd. Rijstzemelen- en macadamia-olie in combinatie met Imperata Cylindrica zorgen voor een optimale hydratatie vanaf de eerste toepassing. COUP D'ECLAT® Soin Expert Anti-Taches werkt ook in op de verslapte huid en het verlies aan elasticiteit dankzij een krachtige cocktail van ingrediënten met anti-verouderingseigenschappen. * Instrumentele test op 20 vrouwen gedurende 56 dagen.

ACTIEVE WERKSTOFFEN

Whitesphere TM Premium, Senestem® (weegbree-extract), Imperata Cylindrica, Centella Asiatica, Rijstzemelenolie, Macadamianotenolie, Plantaardige Glycerine, Provitamine B5, Hyaluronzuur, Idealift®, Matrixyl® Synthe'6, Algisium SP®, Iparzine®4A.

GEBRUIKSAANWIJZING

's Morgens en 's avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Voor een optimale doeltreffendheid wordt dagelijks gebruik gedurende 2 maanden aanbevolen. De zachte formule maakt regelmatig gebruik mogelijk en is geschikt voor alle huidtypes. De behandeling kan worden toegepast op het gebied rond de ogen. Om het ontstaan van nieuwe vlekken te voorkomen, is het raadzaam blootstelling aan de zon te vermijden of uw huid te beschermen met een hoog niveau van zonbescherming. Dermatologisch getest. Extern gebruik.

MEDISCH HULPMIDDEL